Goede wijn. Goedkoper dan in elke winkel. En de totale opbrengst voor een goed doel. Dat is smulwijn.nl.
In 2019 lopen we een Muskathlon in Tanzania. Om de allerarmste kinderen kans te geven op nieuw leven. Per deelnemer sponsoren we minimaal 10 kinderen of halen 10.000 euro op. Jouw wijn-bestelling draagt dus bij aan een betere wereld! Dank je wel!

Wijn voor een goed doel?

Wij verkopen wijn om geld in te zamelen voor kinderen in extreme armoede!
In het najaar van 2019 loopt een team collega's en vrienden een marathon in Tanzania. Deze 'muskathlon' is een ultieme uitdaging. Niet alleen op sportief vlak, maar vooral omdat elke deelnemer 10.000 euro ophaalt voor Compassion. Een stichting die kinderen in extreme armoede kans geeft op nieuw leven.

OVER SMULWIJN

Miljoenen kinderen in Afrika leven in extreme armoede. En wij kunnen daar iets aan doen door van onrecht niet langer een ver-van-je-bed-show te maken. Met de Muskathlon 2019 bieden honderden sporters hoop aan mensen die in onrecht leven.

Samen met 12 collega’s van WebNL en BEELDKRACHT vertrek ik in het najaar van 2019 naar Tanzania om deze Muskathlon te lopen. Om mee te doen aan dit prachtige evenement heb ik 10.000 euro donatiegeld nodig. Om dat geld bijeen te krijgen, heb ik een grote partij wijn ingekocht die ik tegen hoge kortingen tot 40% aanbied in deze webshop. De opbrengst van deze wijnen gaat voor 100% naar het goede doel.

WAT IS DE MUSKATHLON?

De Muskathlon is een sportief liefdadigheidsevenement dat wordt georganiseerd in verschillende landen, waaronder Tanzania. Tijdens de Muskathlon gaan honderden sporters 8 dagen lang op een onvergetelijke reis die hen leidt langs armoede, maar ook langs hoopgevende projecten voor kinderen in armoede en mensen die in vervolging leven.

Het sponsorgeld van de Muskathlon – 10.000 euro per deelnemer – gaat naar twee goede doelen. Ik loop voor Compassion. Compassion biedt bijna 2 miljoen kinderen in de meest arme omstandigheden hoop.

Vragen over de MUSKATHLON naar Tanzania?

Of wil je advies over welke wijn bij jou past? Bel of mail gerust!

Afhaaladres:

WebNL creative studios
Deltageul 101, 3251 NG Stellendam

Telefoon: 0618112495

E-mail: proost@smulwijn.nl